top of page

Gulvlegging og gulvsliping

Vi sliper ned eller fjerner gammelt gulv og legger nytt. Vi legger ulike gulvbelegg som tregulv, parkett, laminat, vinyl osv.

Vi utfører gulvsliping, parkettsliping, sliping av trapper eller kjøkkenbenker.

Vi skal levere deg et arbeid av god kvalitet som skal vedvare i mange år, samtidig som prisen skal være god!

 

Slipe eller bytte gulv? 

Mange lurer på om de skal slipe eksisterende gulv eller om det må skiftes. Har du et gulv av god kvalitet eller et gammelt heltregulv du ønsker å friske opp er ofte gulvsliping en god løsning. Hvor ofte et gulv kan slipes er avhengig av gulvets tykkelse og slitesjiktet, dette er avgjørende for om gulvet kan slipes. Skulle du ønske å bytte hele gulvet gjør vi gjerne dette for deg.

 

De vanligste problemene med gulv er misfarging, sprekker, hakk, riper og løse lameller. Stort sett alle problemer kan repareres enten ved fuging av hakker og sprekker slik at det ikke blir så synlig og løse lameller limes eller byttes. Dette gjør at du får et gulv som også holder i årene som kommer. Nesten all missfaring av gulv er mulig å slipe vekk, det er sjeldent misfargingen sitter så dypt at det ikke lar seg slipe vekk.

 

Skal jeg velge lakk eller olje? 

Mange er usikre på om de skal velge å lakke gulvet eller om det skal oljes. Hva som passer kommer litt an på hva gulvet skal brukes til og hvilket uttrykk du ønsker. Oljet gulv gir oftere et litt mattere gulv, mens lakk normalt gir en bedre beskyttelse siden denne legger seg som en hinne oppå gulvet.

 

Blir det mye støv? 

Ved å benytte en dyktig gulvsliper og profesjonell utstyr skal ikke støvet bli noe stort problem. Det blir alltid mye støv når man sliper et gulv, men det viktige her er da at støvet blir håndtert slik at det ikke byr på for store problemer.

IMG_0244.JPG
IMG_0241.JPG
IMG_0553_edited.jpg
Gulvsliping: About
bottom of page